som aperitif, til dessert, til kransekage eller bare fordi..

danske bobler

Cold Hand Winery
Mousserende frugtvine på æbler, rabarber, stikkelsbær med meget mere

Vinhuset Kvist og Vitus
“Mousserende traditional”, lavet af æbler og produceret efter champagnemetoden

Skærsøgaard Vin
Stort udvalg af forskellige mousserende druevine fra Danmarks mest præmierede vingård

Nyholmgård Vin
Mousserende vine lavet på druerne Orion og Mertzling

Dyrehøj Vingård
”Rös Muscaris” lavet af druerne Muscaris, Johanitter og Pinot Noir

Æblerov
Cider på æbler, pærer, kvæder m.m., vildgæret og vinøs cider af økologisk frugt fra Sjælland, Lolland og Møn

Dansk Vincenter
Nordlund mousserende rosé på druen Rondo

Skaarupøre Vingaard
Mousserende vin på druer og æbler. Festlig, fynsk, god til ost og meget andet

Claus Meyer
Meyers mousserende æblevin,  laves både i en sec og en brut version

Frederiksdal Kirsebærvin
Frederiksdal Sparkling, mousserende vin af kirsebær og pærer.