Om Mad fra Danmark

 

at smage
sig frem

Jeg hedder Nanna og er hende der lytter og fotograferer. En begejstret madnørd, der er interesseret i de gode ting. Hvor kommer de fra, hvem laver dem, hvordan og hvorfor?

Jeg smager mig frem, udvælger de danske produkter jeg synes er særligt gode, kontakter producenterne og spørger om jeg må komme forbi.

Jeg foregiver ikke at være smagsekspert. Beskrivelserne er mine – og i nogle tilfælde producenternes – bud på, hvad jeg og vi synes produkterne dufter og smager af. Eller smagte af, i lige præcis den produktion, på det tidspunkt. I og med, at maden ikke er masseproduceret, vil det aldrig være helt det samme produkt. Derfor er smagsbeskrivelserne ikke en facitliste, men en opfordring til selv at nyde, smage og sammenligne. Det er der nuancerne kommer frem.

 

har du lyst?

Mad fra Danmark handler om mad og om mennesker. Om livs- og om madglæde, og om at blive bare lidt klogere på det hele.

Hovedrolleindehaverne er honningen, brændevinen, osten, østersen + alle de mennesker, der avler, fisker, dyrker og bearbejder råvarerne, så vi andre kan smage og nyde dem. Passionerede håndværkere og landmænd, der bruger deres tid og liv på at fremelske gode ting.

 

 

mennesker,

madOG GLÆDE

Har du lyst til at følge med i hvad der sker på siden, så tilmeld dig Mad fra Danmarks nyhedsbrev.

Det kommer ikke så tit. Men måske bliver det sjovt.

 

 

The server encountered an error.

Tak. Jeg glæder mig til at skrive til dig!