Om producenterne

 

nogle
har vundet priser

Og medaljer. Nogle har ikke. Nogle er økologer og biodynamikere. Nogle er ikke. Nogle dyrker selv alle råvarerne til deres produkter, nogle gør ikke. - De er forskellige, ligesom deres produkter er forskellige og kan variere alt efter udskæring, sæson, vejr, høst osv. Det er ikke den samme honning eller den samme pølse hver gang, så man er nødt til at smage efter. Det er dét, der er spændende.

Det producenterne har til fælles er, at de laver mad med smag. Produkter lavet af gode råvarer som de selv er stolte af at lægge navn til og har lyst til at fortælle om.

Alle produkterne er ikke nødvendigvis opfundet i Danmark. Siden vikingetiden har vi rejst ud, spist og sikkert hentet inspiration til nye fremstillingsmetoder. Det bliver vi forhåbentlig ved med. At søge ny viden og lære teknikker fra andre dele af verden og bruge dem til at lave lokale produkter. Det bliver ikke bare til kopier af fransk comté eller hollandsk gouda. Det bliver til håndværksprodukter fra Hodde og Hundslund, fremstillet af passionerede folk med kærlighed til mad.